Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair vanaf juli 2019

Vacature Event Stagiair

Wie zijn wij?

Wij zijn Eventions en hebben meer dan twintig jaar ervaring in de eventbranche! Op kantoor ben je dagelijks keihard met zes andere collega’s aan het werk om onze klanten zoals Tommy Hilfiger, Bouwend Nederland, Meijburg & Co, Calvin Klein, Karl Lagerfeld en Bouwkennis te bedienen. Hier werken wij aan o.a. product presentaties, beursstands, diners, pop-ups & etalages, incentives en feesten. Hierin willen wij ons onderscheiden door gevoel voor smaak en detail.

Wie ben jij?

Je bent positief, een doorpakker, energiek en leergierig. Je bent nauwkeurig, toont initiatief en bent gedreven. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je snapt dat ‘at the end of the day’ we bij Eventions niet alleen maar vóór een klant, maar mét een klant willen werken. Je volgt een opleiding op MBO|HBO niveau en bent (bij voorkeur) in het bezit van een rijbewijs B.

Wat ga je doen?

Als Event Stagiair ondersteun je de event manager(s) bij het organiseren en plannen van meerdere projecten, van een diner voor vijftien mensen tot een groot feest voor zeshonderd gasten. Je gaat op zoek naar de mooiste locaties voor de evenementen, gaat mee op locatiebezoek en je woont de operationele meeting bij.

Ben je vanaf juli 2019 beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden mail dan nu naar Nina Rabelink via nina@eventions.nl.