Wij zijn per direct op zoek naar een Junior Event Manager

Vacature Junior Event Manager

Wie zijn wij?
Eventions is al meer dan twintig jaar actief in de eventbranche en wij hebben onze credits verdiend door grote en kleine producties tot in de puntjes te verzorgen. Op kantoor ben je dagelijks aan het werk met zes andere collega’s om onze klanten zoals Tommy Hilfiger, Bouwend Nederland, Calvin Klein, Meijburg & Co, Karl Lagerfeld en Enexis Groep te bedienen. Hier werken wij o.a. aan productpresentaties, beursstands, diners, pop-ups, etalages, incentives en feesten. Wij onderscheiden ons door ons gevoel voor smaak en detail.

Wat ga je doen?
De Junior Eventmanager ondersteunt het team, denkt creatief mee bij de ontwikkeling, uitwerking van concepten en is aanwezig bij de uitvoering hiervan. Dit houdt in dat je vanaf het begin – o.a. het aanvragen van offertes bij leveranciers, draaiboeken/begrotingen opstellen en het bezichtigen van de locaties – tot het eind en de nazorg betrokken bent bij de projecten. Je ondersteunt verschillende events op jaarbasis variërend van een diner voor 50 gasten tot een personeelsfeest voor 4.000 gasten. Je hebt regelmatig contact met de opdrachtgever en tevens intensief contact met je leveranciers; catering, techniek, locatie, entertainment etc. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het begeleiden van de stagiaire enhet office management.

Wie ben jij?
Jij bent wat wij zoeken! Je bent positief, hard werken is geen probleem en je hebt gevoel voor gastvrijheid. Je hebt oog voor detail, je opdracht, maar ook voor je omgeving; je collega’s en klanten. Daarom is het belangrijk dat je affiniteit hebt met het vak en een teamplayer bent. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die interesse heeft in vormgeving en communicatie (ervaring met programma's als Adobe Illustrator en/of InDesign is een pré). Je leert en wil leren, bent gestructureerd, georganiseerd en behoudt het overzicht. Bij voorkeur minimaal 1 a 2 jaar werkervaring en HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?
Gevarieerde baan met leuke klanten
Tranen van het lachen aan de lunchtafel
40 uur van je week vullen met gezellige collega’s in Laren

Ben je op korte termijn beschikbaar en in bezit van een rijbewijs (en auto) mail dan nu je CV en motivatiebrief naar Danny Tans via danny@eventions.nl