Creating Positive Experiences

De oorsprong van Eventions ligt in de muziekindustrie. Eventions is meer dan 15 jaar geleden ontstaan als verlengde van het bedrijf Intershow. Intershow is een boekingsbureau waar je al ruim 25 jaar terecht kunt voor het exclusieve management van grote artiesten.Bob Looman heeft sinds de opstartfase een aanzienlijke rol gespeeld binnen Eventions, hij is dan ook sinds 2008 eigenaar van het bedrijf. Doordat Bob vanaf het eerste moment betrokken is geweest, heeft hij een divers klantenbestand opgebouwd met relaties die soms al 15 jaar standhouden. Deze duurzame relaties zeggen niet alleen iets over het vertrouwen van de klant, maar ook over de kwaliteit van Eventions die elke keer opnieuw wordt gewaarborgd. Samen met een eigen team en groot netwerk van specialisten op het gebied van communicatie, marketing, creatie en productie creëert Eventions positieve ervaringen door middel van spraakmakende communicatie en evenementen.

Het is voor Eventions essentieel om relevant te zijn en vooral te blijven. De communicatiemomenten die Eventions creëert moeten naast een beleving daarom ook inhoudelijk en onderscheidend zijn. Door de hoeveelheid dagelijkse impulsen is het noodzakelijk dat een beleving anders wordt ingestoken. Om merken te activeren en talenten te ontwikkelen zijn evenementen één van de belangrijkste vormen van communicatie. Het is essentieel dat de juiste vorm wordt gekozen die aansluit bij de doelgroep en toetsbaar is. Een goede samenwerking tussen Eventions en klanten is daarvoor essentieel.

De vertaling van de boodschap met een duidelijke doelstelling naar een relevante beleving, daar ligt de kracht van Eventions!

Activating Brands

Betrokkenheid, enthousiasme en toewijding van klanten, werknemers en de pers zijn een must voor een merk of bedrijf. Eventions beschouwt alle betrokkenen als ambassadeurs welke essentieel zijn voor het succes. Om een merk écht te beleven, zijn impactvolle ervaringen waardevol. Ze geven het merk lading. Met de juiste aanpak zijn merkactivaties een effectief en inspirerend middel, de basis voor betrokkenheid en een positieve herinnering. Eventions denkt altijd met klanten mee en adviseert.

Activating People

Eventions vindt, ontwikkelt en bindt talent aan organisaties, mensen maken het verschil. Investeren in werknemers door activaties en conceptmatige evenementen creëert betrokken en enthousiaste professionals, die trots zijn op hun werk en de organisatie. Om talent succesvol te ontwikkelen en te laten excelleren gebruikt Eventions een positieve benadering voor culturele veranderingen in commercie, samenwerking en leiderschap.

Elke verandering kan positief zijn, mits op de juiste manier gebracht!

Team

Bob Looman

Bob Looman

Arne van Ginkel

Arne van Ginkel

Danny Tans

Danny Tans

Germaine Bronsteijn

Germaine Bronsteijn

Julia Harinck

Julia Harinck

Desmond Koppen

Desmond Koppen

Johnny Kooij

Johnny Kooij

Cees, Chief Executive Dog

Cees, Chief Executive Dog